Help! De BOOT zinkt!

Gepubliceerd op 21/02/2015

Paasboodschap
154  lieve mensen hebben tot nu toe de BOOT een reddingsboei toegeworpen om ons in deze coronatijden drijvende te houden. Er zijn drankkaarten gekocht, weekendjes geboekt, bootjes gereserveerd of gewoonweg schenkingen gedaan. Een welgemeend dankjewel aan alle donateurs. In nood leert men zijn vrienden kennen, inderdaad.
We herhalen hier onze oproep, want het zal nog even duren voor we onze deuren weer mogen open laten zwaaien.
 
€10                       Ik heb sympathie voor de BOOT, en ja, de BOOT moet blijven!

€25                       Ik kom zodra het weer kan en mag op jullie hemels terras genieten en bestel daarom nu al een drankkaart van 25 euro.

€50                       Ik wil twee uur gaan varen in een zonneboot met maximum 6 mensen. De datum leg ik later vast.

€100                     Ik heb bijzonder veel sympathie voor vzw de BOOT en kom graag met mijn partner gratis naar alle optredens in 2020  (Verschijningen, Happy Dates, etc…)

€275                     We komen graag met maximaal zes personen  logeren in de kajuit. ’s Anderendaags wacht er ons een heerlijk schippersontbijt, én we gaan nog een uurtje varen met een zonnebootje.

€1200                  Ik kom met 9 mensen een weekend verblijven op de grote logeerboot St-Antoine, en ga graag een halve dag varen met schipper Bart aan het roer.

Ik kies voor mecenaat of sponsorship met een bedrag naar keuze. Stuur mij een factuur. Neen! Ik verdraag niet dat de BOOT zinkt! No way!

Het gekozen bedrag graag overschrijven op rekeningnummer BE22 5230 8054 6047  op naam van vzw de BOOT, ieperleedijkstraat 1a, 8650 Merkem met vermelding van “Donateur + uw keuze”. Wij volgen op en beloven eeuwige dankbaarheid.

Mocht u een factuur wensen, gelieve uw ondernemingsnummer mee te delen.

Van twaalf tot halftwee serveren we lunch met veggie-burgers gebakken op een Haussler-pelletgrill, en heerlijke salades van Atelier Ouvert. We rekenen daarvoor twaalf euro per persoon.

Graag ontvangen we tegen 30 september een berichtje of u er al dan niet bij kan zijn en/of u aanschuift voor de veggie-barbecue.

The crew!

 

.

 

Help ons!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

nieuwsbrief

 

 

 

 

 

* indicates required

View previous campaigns.