Hoe maak ik zuurdesem voor mijn spelt- of tarwebrood?

Workshop voor groepen

kneder
heftig zuurdesembrood
rijsproces is bezig
klaar om in de oven te gaan
Plek van de molenaar
boterham
broodjes
zuurdesemsessie = tupperwaresessie :-)
we doen er van alles in
meel
zuurdesem
het kan niet op
zuurdesem balzaal 1
zuurdesem balzaal 2
zuurdesem balzaal 3
zuurdesem balzaal 4

Deze workshop voor de thuisbakker toont hoe eenvoudig het is om zelf zuurdesembrood te bakken. Wil je er alles over weten en leren? Breng mee: een eigen pot of teil om te kneden, een kleine tupperware, een keukenschort en veel enthousiasme. Thuisbakker én molenaar Bart Castelein legt stap voor stap uit hoe simpel het eigenlijk is: niks in de handen, niks in de mouwen. U krijgt zelfs een zakje biologisch tarwemeel mee naar huis om de proef op de som te nemen. Zo kunt u meteen aan de slag met uw eigen zuurdesem. Meer weten via info@deboot.be

Duur
Minstens anderhalf uur